Skvělý "čarodějnický" víkend plavců SKP

01.05.2011 21:36

 

OMLUVA:
Bližší info a výsledky najdete zítra, tj. v úterý 3.5.2011 - domácí PC se rozhodl stávkovat. Fotky jsou již od včera ve fotogalerii.
DÍKY ZA POCHOPENÍ

 

PODOLÍ:
Osm medailí z Krajského přeboru středočeského kraje - je skvělý počin našich plavců! ANEŽKA NOVÁKOVÁ získala 2x titul Přeborníka středočeského kraje (50 a 100m prsa) a přidala ještě 3x 3. místo (200PZ, 400PZ, 200P). Dalším medailistou byl MAREK HOLUB, který získal 2x bronz na 50 a 100VZ. Bojovný výkon a velmi dobrý čas předvedl MATYÁŠ RYCHETSKÝ na dlouhém maratonu (1500VZ) a bral bronz.
"Bramborovou žeň si zažil PAVEL DAVÍDEK, "nezisk" medaile zamrzel, ale - snad příště!
Znovu výborně "lítala" motýlkem v Podolí AGÁTA ČECHOVÁ, ani další starty "nebyly k zahození", některé starty se povedly i SAŠE ŠIMONOVÉ (např. 100P, 200P a 200PZ). Délka bazénu "tentokrát" překvapila TEREZU HRBKOVOU - škoda, že i tak zkušenou závodnici zaskočila!!! Bojovností a houževnatostí překvapil VOJTA PEPŘ!!! Závody v podolském bazénu se tentokrát vůbec nepovedly NIKOLE NEDVĚDOVÉ a MARTINOVI HOLUBOVI.

 

ČESKÁ TŘEBOVÁ:
Jedny z nejhezčích závodů roku 2011 zažila sedmička plavců ve složení - TOMÁŠ DVOŘÁK, FILIP BRZÁK, JOSEF KUBIŠ, NATÁLKA DRAHOVZALOVÁ, SÁRA ŠAFROVÁ, LENKA HORVÁTOVÁ a BARČA ŠILAROVÁ. Skvělá organizace, výborné ceny (viz - "pekařství u Drahovzalů v Kovanicích"), vířivka po odplavaném závodě, užívání si v malém bazénu a tobogán na závěr.
Nejúspěšnější plavkyní závodů se stala Natálka Drahovzalová, která vyplavala 4x zlato a 1x stříbro! (navíc 100P ve fantastickém čase 1:34,1). Další stříbro a dva bronzy pro barvy SKP získala Barča Šilarová. Skvělými časy se prezentovali i Filip Brzák, Lenka Horvátová a Sára Šafrová. Troška větší bojovnosti chyběla Josefu Kubišovi a Tomášovi Dvořákovi.

  

JULISKA:
Naši nejmladší borci jeli reprezentovat SKP na dvojboj dalšího kola Českého poháru moderního pětiboje. Všichni velmi skvěle zaplavali!!!! Skvělými plaveckými osobáky potěšili VOJTA BOBEK, HONZA ČERNÝ, JIRKA JELÍNEK, KAČKA APLTAUEROVÁ, ZUZKA FREBORTOVÁ, LUCKA PROCHÁZKOVÁ, ELIŠKA ŠAFROVÁ. Škoda, že tito borci neumí i tak skvěle běhat!!! Vyrovnanými výkony v plavání i běhu se blýskla VENDY ŠILAROVÁ.
DĚKUJEME A GRATULUJEME VŠEM NAŠIM REPREZENTANTŮM  a hlavně i dospělým, kteří tento náročný závod zabezpečili - MÍŠA ŠAFROVÁ, ZDENĚK ŠILAR A MANŽELÉ JELÍNKOVI.