Ukázkový trénink ve Sportovním centru

14.10.2012 21:52


V neděli 14.10.2012 se konal ukázkový trénink pro rodiče, prarodiče a sourozence všech družstev ve Sportovním centru, kam mají jinak rodiče (a další) vstup na bazén zakázán. Musíme přiznat, my trenéři a vedení klubu jsme se tohoto dne "dost" obávali. Vždyť porce plavců na tréninku při plné účasti je 72 plavců a plaváčků a organizace není jednoduchá.

PŘESTO DNEŠNÍ PODVEČERNÍ SETKÁNÍ DOPADLO NA JEDNIČKU. ÚČAST "DIVÁKŮ" BYLA REKORDNÍ, NA BAZÉNU SE OBJEVILO NEUVĚŘITELNÝCH 147 DIVÁKŮ, KTEŘÍ SHLÉDLI TRÉNINK NAŠICH BUDOUCÍCH NADĚJÍ POD VEDENÍM SKVĚLÝCH TRENÉRŮ, KTEŘÍ SE VYROVNALI "S TRÉMOU" PŘED TAKOVÝM PUBLIKEM NA VÝBORNOU.

Ohlasy drtivé většiny rodičů (a dalších) byly veskrze naprosto pozitivní. Příchozí s obdivem kvitovali velké pokroky svých ratolestí a někteří neskrývali obdiv nad jejich výkony. Slova "tohle bych nedal(a), asi bych se utopil(a)" bylo dost často ke slyšení.

 

"ZA VEDENÍ KLUBU I TRENÉRY - DĚKUJI ZA OBROVSKOU ÚČAST I SLOVA CHVÁLY, KTERÉ JSEM OSOBNĚ VYSLECHLA. MUSÍM PŘIZNAT, ŽE JSEM BYLA PYŠNÁ NA PRÁCI SVÝCH KOLEGŮ, KTEŘÍ TRÉNUJÍ "NÁŠ POTĚR" A PŘIPRAVUJÍ PLAVCE NA ZÁVODĚNÍ. SPOKOJENOST BYLA VIDĚT NA VĚTŠINĚ PŘÍCHOZÍCH A TO JE PRO NÁS VŠECHNY, KTEŘÍ "PLAVEME V KLUBU SKP NYMBURK" TOU NEJVĚTŠÍ ODMĚNOU - JINOU NEMÁME (pokud nepočítáme skvělou partu nás trenérů) - DÍKY VÁM VŠEM, KTEŘÍ JSTE PŘIŠLI A TŘEBA I SLOVEM SE VYJÁDŘILI K NAŠÍ TRENÉRSKÉ PLAVECKÉ PRÁCI" - Ivana Davídková

 

"Za svou osobu mnohokrát děkuji Martinovi Pološčukovi, Marušce Červinkové, Ivče Rychetské, Petrovi Hájkovi, Romče Szitové, Terezce Rychetské, Míše Šafrové a Martinovi Hruškovi nejen za dnešní úžasnou práci s nejmladšími plavci a plaváčky SKP Nymburk. Díky, že jste - bez Vás by nebyly ani ty velké úspěchy "velkých hvězd SKP Nymburk" " - Ivana Davídková

 

.