Úspěšný krajský přebor OPEN - 12 medailí, z toho 6 titulů Přeborníka Středočeského kraje (5-Anežka Nováková, 1-Saša Šimonová)

04.11.2012 22:35


Zimní přebor středočeského kraje bez rozdílu kategorií se "odehrál" v kladenském aquaparku. Výprava našeho klubu čítala devět plavců (bohužel k naší smůle - onemocněla jedna z favoritek - Agáta Čechová, ale takový je život...).

Přesto se můžeme radovat... přivezli jsme 12 cenných kovů a přesně polovina byla zlatých.

Nejvýraznější postavou našeho týmu byla bezesporu ANEŽKA NOVÁKOVÁ, která dokázala zvítězit ve všech třech prsařských tratích a k tomu přidala tituly na obou krátkých polohovkách. VELKÁ GRATULACE ZA TITULY I VŠESTRANNOST !!!

Titul přeborníka středočeského kraje a tři stříbra v prsařských disciplínách si odvezla neustále se zlepšující SAŠA ŠIMONOVÁ Jako jediná z týmu dokázala vylepšit svá osobní maxima v sedmi startech z osmi. GRATULUJEME!!!

Obrovský kus práce odvedla i díky soustředění SCM II NIKOLA NEDVĚDOVÁ, její současná lehkost při motýlkářských tratích až vyráží dech. Osobní rekord na 200M o 5 sekund a hlavně osobáček na 400PZ o 10 sekund - je přímým důkazem, že souško SCM II je obrovským přínosem.

Velkou pochvalu si zaslouží určitě i MATOUŠ HOLUB, který se dokázal po zákaeřné nemoci (toxoplazmóza, borelióza) vrátit "neskutečně" zpátky, Jeho nadšení a hlavně "zkušené hlášky" (pokud budou vyslyšeny) jsou obrovským přínosem pro tým. MATOUŠI, URČITĚ SI ZASLOUŽÍŠ VELKOU POKLONU A RESPEKT! Matouš vyplaval bronz na 50 prsa.

Osobní rekordy překonával i PAVEL DAVÍDEK, i když při pracovním poměru a dalších strastech života je "plavání" těžké, přesto umístit se na 6.místě ve středočeském kraji je úspěchem.

Velký skok v krátkých kraulařských tratích zaznamenal VOJTĚCH PEPŘ, je obrovskou škodou, že se zatím vyhýbá delším tratím. MATYÁŠ RYCHETSKÝ díky svému experimentování tentokrát "neslavil" takové úspěchy jako na předešlých závodech. PETŘE KUTSCHKOVÉ bohužel tyto závody nevyšly, kromě krátkého kraulového sprintu - časy "nic moc". Jedny z posledních závodů si v barvách SKP odbyl MAREK HOLUB.

 

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE

NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 50P
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 100P
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 200P
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 100PZ
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 200PZ
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 200Z

STŘÍBRNÉ MEDAILE
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 400PZ
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 50P
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 100P
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 200P

BRONZOVÉ MEDAILE
HOLUB MATOUŠ - 50P
NEDVĚDOVÁ NIKOLA - 100M

 

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

 

.