Úspěšný krajský přebor žactva. Plavci SKP získali 9 titulů Přeborníka středočeského kraje, k tomu dalších 10 medailí a mnoho osobních a klubových rekordů

21.11.2011 11:19


V kladenském aquaparku se konal Zimní přebor středočeského kraje žactva ročníků 1997 - 1999. SKP odjeli reprezentovat tito plavci - MARTIN HOLUB, VOJTA PEPŘ, MATYÁŠ RYCHETSKÝ, AGÁTA ČECHOVÁ, NIKOLA NEDVĚDOVÁ A SAŠA ŠIMONOVÁ, kteří věděli, že jedou bojovat nejen o medaile či další dobrá umístění, ale hlavně o kvalifikační časy na Zimní mistrovství ČR žactva. A také se k této skutečnosti postavili čelem.

Svědčí o tom velké množství překonaných osobních rekordů. Nejpilnějším sběratelem osobáků byl Matyáš Rychetský (7x), dále následují Saša Šimonová (6x), Nikola Nedvědová (5x) a Agáta Čechová (5x). Padly i čtyři klubové rekordy (2x Agáta Čechová, 2x Saša Šimonová).

Devíti medailemi se ozdobila AGÁTA ČECHOVÁ, získala sedm zlatých, jednu stříbrnou a jednu nečekanou bronzovou medaili. šest cenných kovů vyplavala NIKOLA NEDVĚDOVÁ - dvě stříbra a čtyři bronzy, tři medaile si z Kladna SAŠA ŠIMONOVÁ - dvě zlaté a jednu stříbrnou. Poslední medaili - bronzovou přidal do sbírky SKP MARTIN HOLUB. Obrovským zlepšením potěšil MATYÁŠ RYCHETSKÝ, který ze svých osobáků "ukrajoval" i desítky sekund. Dalším zlepšením překvapil náš velký bojovník VOJTA PEPŘ.

Radostí je určitě hlavně fakt, že ze šestice plavců, kteří v Kladně bojovali - vyplavali minimálně čtyři takové časy, které jim zajišťují účast na Zimním mistrovství ČR žactva. Jeden z plavců má postup "na hraně" a náš srdnatý bojovník si musí ještě "chvilku" počkat.

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE
- TITUL PŘEBORNÍK STŘEDOČESKÉHO KRAJE ŽACTVA
ČECHOVÁ AGÁTA - 200M
ČECHOVÁ AGÁTA - 100PZ
ČECHOVÁ AGÁTA - 50VZ
ČECHOVÁ AGÁTA - 100Z
ČECHOVÁ AGÁTA - 100M
ČECHOVÁ AGÁTA - 100VZ
ČECHOVÁ AGÁTA - 400PZ
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 100P
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 200P

STŘÍBRNÉ MEDAILE
ČECHOVÁ AGÁTA - 200PZ
NEDVĚDOVÁ NIKOLA - 200M
NEDVĚDOVÁ NIKOLA - 100M
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 100Z

BRONZOVÉ MEDAILE
ČECHOVÁ AGÁTA - 100P
NEDVĚDOVÁ NIKOLA - 100P

NEDVĚDOVÁ NIKOLA - 100PZ
NEDVĚDOVÁ NIKOLA - 200P
NEDVĚDOVÁ NIKOLA - 400PZ
HOLUB MARTIN - 50VZ


PŘEKONANÉ KLUBOVÉ REKORDY:
ČECHOVÁ AGÁTA - 200M, 400PZ
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 100P, 200P

 

VELKÝ DÍK A OHROMNÁ GRATULACE PATŘÍ VŠEM ŠESTI PLAVCŮM. ZA JEJICH BOJOVNOST, CHUŤ ZÁVODIT A HLAVNĚ PŘÍSTUP NEJEN K SAMOTNÝM ZÁVODŮM, ALE I TRÉNINKŮM, KTERÉ JIM PŘEDCHÁZELY.
JSTE SUPROVÍ !!! NEJEN VE VODĚ, ALE I NA SUCHU !!!
TYTO SKVĚLÉ VÝSLEDKY SI PO PRÁVU ZASLOUŽÍTE !!!

 

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

FOTKY
 

Ze závodů...
" ......., jak je možné, že jsi udělal po startu pod vodou dvě prsařská tempa???" ----- "A TO SE NESMÍ???"

"Tváříš se jak chcíplá myš..." "Myš???"... a byla i tam i chcíplá kuna... a taky chcíplý šimpanz

.... jooo a taky nabourali trenérce auto !!!