Úspěšnými lovci kaprů se stali Marek ŽÁRSKÝ a Tereza JANOUŠKOVÁ

16.12.2009 21:20

Poslední trénink roku 2009 se nesl v duchu her, skákání a volné zábavy, kterou všichni plavci "do puntíku" využili. Na konci tréninku každé skupiny došlo na lovení kapra.
   

V první skupině se nejvíce dařilo Terezce Janouškové, která se po kaprovi nebojácně vrhla. Ve skupině druhé mezi staršími plavci se nejprve kapr ocitl v rukou Pavla Davídka, který se ho však vzdal ve prospěch "mladších lovců". Na další pokus byl úspěšný Marek Žárský.

   

Z pohledu tréninků je již rok 2009 minulostí. Mnoho věcí se povedlo, pár věcí nepovedlo, ale tak je to i normálním životě - nejen okolo "smradlavé" chlorované vody.

Velký dík si zaslouží všichni trenéři a trenérky za obětavost a pravidelnost docházky. Velká pochvala patří všem rodičům či jinému doprovodu, který vcelku poctivě a pravidelně plavce vozil (většina plavců je dojíždějících). Velké uznání patří všem plavcům, kteří dle svých schopností stále zlepšují plaveckou techniku a rychlost.

Z pohledu závodů nás čekají ještě dvě akce.
O tomto víkendu pojede hájit naše barvy do plzeňského bazénu HONZA ČERNÍK (Honza Sládek neodjede neb právě "užívá" antibiotika) na Zimní mistrovství ČR dorostu. DRŽME MU PALCE!!!

Během vánočních prázdnin si odskočí pětice plavců SKP (Pavel Davídek, Matyáš Rychetský, Anežka Nováková, Katka Dvořáková a Míša Frebortová) zaplavat na Moravu. Po dvouleté pauze se znovu zúčastníme Silvestrovského pětiboje ve Vsetíně pod taktovkou spíkra Borise Neuwirta.    


FOTOGRAFIE Z POSLEDNÍHO TRÉNINKU: