V Chomutově sbírala medaile Anežka Nováková, skvělé výkony zaplaval Matyáš Rychetský (DOPLNĚNO)

29.04.2012 16:54


Čtveřice zkušených závoďáků SKP - Pavel Davídek, Matyáš Rychetský, Anežka Nováková, Nikola Nedvědová - vyjela na tradiční Velkou cenu Chomutova. Rychlá chomutovská padesátka je těsně před zavřením a tak mnoho kvalitních závodníků (ačkoli ve stejném termínu byla Velká cena Ostravy) včetně účastnice OH v Londýně Simony Baumrtové, účastnice ME Alžběty Řehořkové, juniorských reprezentantů Davida Urbana, Ondry Baumrta, Lucie Svěcené a Štěpánky Šilhanové znovu stanula na blocích právě v Chomutově.

ANEŽKA NOVÁKOVÁ vyplavala kompletní sbírku medailí a jednu přidala jako bonus. Bohužel časy nejsou v těch rovinách, kde by je naše zkušená plavkyně chtěla mít. Naopak nových kvalitních osobáků se dočkal MATYÁŠ RYCHETSKÝ, který každým závodem "ukrajuje" cenné sekundy ze svých nejlepších časů. Potěšila hlavně čtyřstovka kraul a dvoustovka znak. NIKOLA NEDVĚDOVÁ v motýlkářských disciplínách hodlá vybojovat účast na dorosteneckém šampionátu a právě v Chomutově k tomu udělala první krok. Super čas na 100 motýl a ani dvojnásobná trať nebyla špatná. Trhliny v docházce poznamenaly výkony PAVLA DAVÍDKA, který ačkoli bojoval, pocítil na vlastní kůži, že bez tréninku to nejde.

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE

NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 50P
STŘÍBRNÉ MEDAILE
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 100P
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 200P

BRONZOVÉ MEDAILE
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 400PZ
 

GRATULUJEME ANEŽCE K MEDAILÍM, NIKOLE A MATYÁŠOVI K VÝBORNÝM ČASŮM. Omlouváme se všem, kteří čekají na fotky. Bohužel nejsou, paměťová karta "nenašla" cestu do fotoaparátu...


VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

 

.