V Roudnici nad Labem je opravdu rychlá voda.... (doplněny výsledky)

12.11.2011 20:37

 

Dva reprezentanti SKP - PAVEL DAVÍDEK A ANEŽKA NOVÁKOVÁ - se zúčastnili tradičního Boubelíkova memoriálu, který se plave v roudnickém bazénu, který je považován za "jeden z nejrychlejších bazénů" v České republice. A asi právě proto se zde sešla velmi kvalitní konkurence - hlavně v kategorii mužů (Bartůněk, Lédl, Micka, Spurný, Fiedler, Vaisocher, Jedlinský). Bylo možno vidět skvělé boje mezi zástupci mladé i starší generace (hlavně muži) a v kategorii žen úžasné výkony Sandry Kazíkové, která nejenže vyhrála rozdílem několika tříd 50VZ, ale zaplavala si jak sama prohlásila "po letech" 50P ve vynikajícím čase 34,66 (2. místo). Pamětníci mezi plavci a rodiči si určitě Sandru pamatují z osobitého předávání cen v rámci "Plavec SKP roku 2008".

 

Za super osobák si odvezla z Roudnice stříbrnou medaili Anežka Nováková, která zaplavala 200PZ za 2:32,21. I ostatních pět startů absolvovala ve výborných časech vzhledem k tomu, že má za sebou náročné soustředění SCM II (které včera - v pátek 11.11.2011 skončilo) s naplavanými 74km. Dvě "brambory" trošku zamrzely.

 

Ve skvělé formě se představil Pavel Davídek, který si ze šesti startů zaplaval čtyři osobáky - tři v kraulových disciplínách a krátkém motýlku. Po každém startu na něm byla radost z plavání. Kéž bychom viděli podobný výraz i u mladších plavců a plavkyň !!!

 

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

 

.