Vánoční cena města Nymburka (doplněno)

19.11.2012 07:34

Ve stejnou dobu, kdy se výběr družstva "A" a plavci ročníku 2003 "soustředili" v Brandýse nad Labem - ostatní plavci (až na marody) se zúčastnili Vánoční ceny města Nymburka.

Některé výkony našich plavců zaslouží plné absolutorium a udělaly velkou radost. Naopak jsme se dočkali i mnoha zklamání.

PERLIČKOU ZÁVODŮ JE URČITĚ SLOŽENÍ NAŠÍ ŠTAFETY, KDYŽ VYPADL VOJTA PEPŘ (NEMOC) A MAREK HOLUB (HODIL KAMARÁDY PŘES PALUBU) - NESKUTEČNĚ SKVĚLE DOPLNIL NAŠE ZÁVODNÍ TRIO (DAVÍDEK PAVEL, HOLUB MATOUŠ A MATYÁŠ RYCHETSKÝ) PAN TRENÉR PETR HÁJEK. KVARTETO VYBOJOVALO SUPER TŘETÍ MÍSTO A PETR ZÍSKAL PO 23 LETECH SVŮJ DALŠÍ "PLAVECKÝ DIPLOM" (medaile štafety bohužel nedostaly). VELKÁ GRATULACE !!!

MEDAILE DOKÁZALI VYBOJOVAT JEŠTĚ MATYÁŠ RYCHETSKÝ - STŘÍBRO NA 100Z A BRONZ - PAVEL DAVÍDEK (100PZ) a ELIŠKA ŠAFROVÁ (50P).

Nejmladším plavcům se podařilo celkem třikrát "změnit" klubové rekordy. GRATULUJEME !!! Nové klubové rekordy patří těmto mladinkým majitelům:

VYHLÍDAL FILIP (2006) - 50Z (překonán rekord Adama Kubáta z roku 2007)
KUBÁT MATYÁŠ (2005) - 50Z
(překonán rekord Davida Nolla z roku 2006)
PETRÁKOVÁ SANDRA (2005) - 50Z (překonán rekord Zuzany Frebortové z roku 2010)

**************************************************************************************************************************************************************************

HODNOCENÍ JEDNOTLIVÝCH DRUŽSTEV (tak jak dodali trenéři a trenérky)

DRUŽSTVO B2:

Větší pochvala patří děvčatům:

Andrlová Justýna        výborné 50P **, 50VZ **, pěkné 50Z *

Colová Markéta            výborné 50P **, 50VZ **, horší 50Z

Hornáková Kristýna     50P-ještě potřebují hodně práce, špatné 50Z !!, výborné 50VZ **

                                    (tak jak bylo zaplaváno 50VZ, tak mělo vypadat všechno)

Hrušková Adéla           výborné zlepšení 50P *, 50Z (špatná technika), ale Áďu omlouvá nevolnost, pro kterou ani nedokončila závody

Klokočníková Petra      výborné 100PZ ** a 50M **, pěkné 50Z *

Petráková Sandra        výborné 100PZ ** , 50M ** , 50Z **

 

Horší výsledky byly u chlapecké části družstva, kterou tvořil pouze:

Sam Farský                 OR pouze 50VZ *, 50P – na hranici OR, ale zlepšení techniky,

                                    100PZ ! (špatný znak)

 

DRUŽSTVO C:

Z našeho družstva se nymburské Vánoční ceny zúčastnilo 10 plavců. Všichni se utkali v disciplínách 50Z, 50 VZ a 5 z nich i závodu na 50P. Musím konstatovat, že všichni přistoupili k závodům velice zodpovědně a ukrajovali drahocenné vteřinky ze svých časů, které si většinou zaplavali na svých prvních závodech v Kolíně před měsícem. 

Adam Apltauer – krásný čas na 50Z, který překvapil nejen trenéry. Škoda, že tyto výkony nemůžeme sledovat i o trénincích a Adam nás s nimi musí překvapovat až na závodech.

Horká Anna – o necelou vteřinku vylepšila svůj čas na 50 VZ. Ve znaku bohužel zůstala za svým maximem. Velká-malá bojovnice, která poctivě trénuje a výsledky se určitě dostaví.

Chvojková Ema – její úplně první závody po měsíčním trénování na „velkém bazéně“. Emička přestoupila zhruba před měsícem z Poděbrad a poprala se s úskalími na dlouhém bazéně statečně. Reprezentovala se slušnými časy a za své výsledky se vůbec nemusí stydět.

Klvaň Lukáš – tak trochu zvláštní týpek J. Své dva starty na 50Z a 50VZ zaplaval v naprosto stejném čase 00:58,9. Každopádně oba ve svém osobáku.

Matouš Jan- poctivý přístup k tréninku a velká snaha se zlepšovat…to je to, co reprezentuje Honza. Bohužel před prázdninami kvůli dlouhé nemoci vypadl z tréninku a do dnešní doby se stále ještě hledá. Osobáčky tentokrát nepadli, ale věřím, že na ně nebudeme dlouho čekat.

Plíšková Anna – tři starty, dva osobáky. Velice poctivě trénující plavkyně, která si své výsledky zaslouží. A ještě lepší to bude, až se Anička smíří s tím, že někdy to i trochu „bolí“.

Přidal Vojtěch- první závody, dva starty. Vojta když chce, tak dokáže i poctivě trénovat a pořádně zamakat. Ale musí chtít J

Vavřička Mikoláš – tři starty, dva osobní rekordy. Se svými časy dýchá na záda svému o dva roky staršímu bratrovi Standovi Vavřičkovi, který se nad sebou doufám zamyslí a zabere dřív,  než ho dožene nejmladší bratr Václav (r.2007) tč. v přípravce. Dva osobáky pro Standu jsou bohužel časově hluboko za jeho vrstevníky L

Včelák Miroslav- krásný osobák na kraula vylepšený z Kolína o 14s! Znaka zaplaval na hranici svého osobáku. Věřme, že je to způsobeno nemocí a tréninkovými výpadky, protože Mirek je na trénincích velice poctivý plavec.

Vyhlídal Filip- malé překvapení pro trenéry. Filip dokázal za měsíc vylepšit svého znaka o 12,4s a tím posunout i klubové rekordy SKP šestiletých. Velká gratulace!!!  

Všem plavcům bych chtěla poděkovat za krásné časy a zvláště za bojovnost. Velká gratulace od týmu trenérů Ivany Rychetské a Petra Hájka.

 

PŘÍPRAVKA 1:

Velkou pochvalu za výborné výkony na prvních závodech pro své "nové" svěřence posílá paní trenérka ROMANA SZITOVÁ. Dle jejích slov jí udělali velkou radost všichni níže uvedení plavci: Max Bělohradský, Jakub Formánek, Agáta Chýňavová, Jakub Jakoubek, Antonín Kadrmas, Lucka Koderová, Míša Machová, Anička Moreira, Klárka Smíšková a Terezka Tuháčková. GRATULUJEME !!!

**************************************************************************************************************************************************************************

 

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

FOTKY