Ve Vsetíně jsme oslavili závěr roku velmi dobrými výkony

29.12.2009 19:17

Pětice plavců SKP (Pavel Davídek, Matyáš Rychetský, Anežka Nováková, Katka Dvořáková a Míša Frebortová) s maskotem Terezkou Rychetskou odjela do dalekého Vsetína oslavit "plavecky" konec roku 2009.

Oslava se vydařila, přestože na těchto závodech "bylo takřka vše dovoleno" a zákazů a příkazů bylo hodně málo - padlo mnoho skvělých výsledků:

- Anežka Nováková skončila celkově druhá v celém pětiboji (za skvělou Beátou Polišenskou ze Zlína), závod na 100prsa vyhrála, na 100znak byla třetí
- Míša Frebortová skončila na 100znak na 3.místě
- padlo 13 nových osobních rekordů (Davídek - 3, Rychetský - 2, Nováková - 1, Dvořáková - 4, Frebortová - 3)
- byly překonány dva klubové rekordy v kategorii 9.letých žaček (Frebortová - 100znak, 100prsa)
- jeden klubový rekord pokořila v kategorii 13.letých žaček Nováková - 100znak
- dva klubové rekordy byly nově stanoveny v kategorii 9.letých žaček (Frebortová - 100motýlek, 200polohový závod)
- Anežka, Katka a Míša plavaly v kategorii s o rok staršími soupeřkami

Plaveckými závody ve Vsetíně, které se nesly v krásné atmosféře podpořené skvělým "spíkrem" Borisem Neuwirtem, který velmi vtipně a věcně (neopomínal připomínat české rekordmany a reprezentanty na startu - Baďura, Jusku a další) komentoval celé dvoudenní závody, zakončili plavci SKP úspěšný rok 2009. Ve fotogalerii můžete shlédnout celou plejádu "převleků klobouků" Borise.

Atmosféra v týmu SKP byla fajn, společná cesta vlakem, výborné ubytování se společným večerem, jízdy na tobogánu, užívání si vířivky a dalších atrakcí vsetínského bazénu byla skvělým vyvrcholením roku 2009. Žádný z účastníků "zájezdu" nelitoval, že dva a půl dne vánočních prázdnin vyměnil za sportovní akci.

DĚKUJEME VŠEM ZA SKVĚLOU REPREZENTACI KLUBU A ZA FAJN ATMOSFÉRU!!!

FOTOGRAFIE:

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP:

CELKOVÉ VÝSLEDKY: