VELEÚSPĚŠNÉ LM ČR DOROSTU V PLZNI: ANEŽKA NOVÁKOVÁ - 6x FINÁLE, AGÁTA ČECHOVÁ - 3x FINÁLE !!! (to není sen - to je skutečnost a mnoho hodin dřiny !!

16.07.2013 14:14

Letní mistrovství ČR dorostu hostila Plzeň. Nejlepší dorostenci a dorostenky Čech a Moravy bojovali nejen o medaile, limity na EYOF či MEJ, ale v našem případě o účast ve finále tohoto vrcholného "podniku".

SKP reprezentovala "pětka" borců - Matyáš Rychetský, Anežka Nováková, Nikola Nedvědová, Agáta Čechová a Alexandra Šimonová. Jednalo se historicky o nejpočetnější výpravu na šampionátu dorostu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MATYÁŠ RYCHETSKÝ jako jediný zástupce "silnějšího" pohlaví si vedl naprosto skvěle. Zaplaval si obě znakařské disciplíny, obě v osobních rekordech na dlouhém bazénu a na delší distanci obsadil vynikající 12.místo, když si polepšil o osm míst oproti přijatému umístění.

ALEXANDRU ŠIMONOVOU nezastihlo mistrovství v nejlepší formě, přesto však nelze Saše upřít bojovnost v bazénu. Nejlepšími umístěními jsou 14.místa v obou prsařských disciplínách.

NIKOLA NEDVĚDOVÁ naopak na mistráku předvedla takřka nejlepší časy této sezóny (škoda horší docházky na tréninky těsně před mistrovstvím). 15.místo na 400PZ je nejlepším umístěním.

AGÁTA ČECHOVÁ, která musela před mistrovstvím na pět týdnů přerušit sezónu z důvodu operace slepého střeva, zmobilizovala veškeré své síly i bojovnost a vyplatilo se! Ve všech motýlkářských disciplínách postoupila do finále mladšího dorostu !!! A znovu tak dokázala, že patří mezi nejlepší motýlkářky ČR své kategorie. Jedno 5.místo a dvě 7.místa jsou po tak dlouhé vynucené pauze obrovským úspěchem této plavkyně. Navíc v časech, které jsou potvrzením splněných limitů do SCM2.

ANEŽKA NOVÁKOVÁ znovu dokázala, že se umí na hlavní závod sezóny připravit. Celkem v šesti tratích se probojovala do finále !!! Dvě krásná, ale zároveň nevděčná 4.místa obsadila na 200prsa a 200polohový závod, když v polohovce zaostala za bronzem o pouhých 5setin sekundy. Další výborné umístění na 5.místě vybojovala na 100prsa a 400polohový závod. Ve sprintech - 50znak skončila osmá a na 50prsa sedmá. Anežčino "vystoupení" na mistráku jí znovu (jako už poněkolikáté) pasovalo mezi nejlepší dorostenky ČR, úspěch je to obrovský, vezmeme-li v úvahu četnost tréninků této plavkyně vůči možnostem v trénování jejích největších soupeřek.

HISTORICKÝ ÚSPĚCH PLAVCŮ SKP !!! DĚKUJEME VŠEM PĚTI PLAVCŮM ZA VYNIKAJÍCÍ VYSTOUPENÍ A ZA SKVĚLOU REPREZENTACI PLAVECKÉHO KLUBU SKP NYMBURK !! GRATULUJEME OBĚMA FINALISTKÁM K VELKÉMU ÚSPĚCHU !

 

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

FOTKY