Výborná tréninková morálka a snaha našich starších žáků se odrazila "v přijatých" na Zimní krajský přebor žactva

10.11.2011 21:59

 

Příští víkend se na Kladně plave kvalifikační závod na Zimní mistrovství ČR žactva a s potěšením můžeme konstatovat, že naši plavci i plavkyně "okupují" přední místa ve svých ročnících v několika disciplínách.

Toto je odrazem skvělé tréninkové morálky, chuti odstraňovat chyby a pracovat na technických kouscích u všech šesti borců SKP.

Musíme smeknout před Vojtou Pepřem, který po 12 měsících tréninku (začal plavat loni v listopadu), se svou chutí výborně dotahuje na "stejně staré mazáky".
Výdrž, vynikající docházka a chuť plavat poprvé katapultovala Matyáše Rychetského na KP v několika tratích (dříve jen pár startů), jeho nové osobní rekordy v této sezóně jsou velmi potěšující.
Velkým výkonnostním skokem o sobě dal vědět Martin Holub, který v několika disciplínách "papírově" okupuje stupně vítězů. Zlom vaz, Martine !!!
Pomalejší rozjezd sezóny měla tentokrát Nikola Nedvědová, časy na KZS "nic moc", ale již teď o víkendu v Kladně dala znovu o sobě vědět novými osobáky. Niky, pojď....
Spolehlivou hvězdičkou našeho klubu je bezpochyby Agáta Čechová, která má co obhajovat z letních KP. Snad tréninkové zdravotní manko "zacelí" na v současné době probíhajícím soustředění SCM II. Agáta ve všech přihlášených disciplínách patří mezi první dvě ve svém ročníku.
Největší výkonnostní skok se projevil u Saši Šimonové, která od září trénuje s chutí a úsměvem. Uvidíme, jak se poprvé ve své kariéře vyrovná s pozicí "první prsařky středočeského kraje ročníku 1998".

 

VELKÁ PROSBA - PŘIPRAVTE SI PALEČKY A NEZAPOMEŇTE JE PŘÍŠTÍ VÍKEND (19.-20.11.2011) DRŽET NAŠIM ŠESTI PLAVCŮM PŘI JEJICH BOJÍCH O POSTUP NA MISTROVSTVÍ ČR.

 

PŘIJATÍ PLAVCI + DISCIPLÍNY

 

.