Vyhlášení plavce roku 2011 nemělo chybu

23.01.2012 23:20


Každoroční společensko-sportovní akce je za námi. Letos s první dámou českého dálkového plavání a jistou účastnicí OH v Londýně JANOU PECHANOVOU a naším skvělým spíkrem RADKEM ŠILHANEM !!! Mezi hosty večera nechyběl poslanec Parlamentu ČR Miroslav Jeník a místostarosta města Nymburka Zdeněk Vocásek.
Účast na letošním "Vyhlášení plavce roku" byla neskutečná. "Statistici" spočítali 190 zúčastněných, což určitě zapíšeme do kroniky klubu. Akce je nezapomenutelná... pro plaváčky, plavce i borce klubu.
Je třeba poděkovat nejen trenérům a trenérkám klubu, kteří se velkým elánem podíleli na skvělém průběhu akce, ale hlavně plavcům a plaváčkům, kteří velmi zaujatě hltali slova nejen spíkra, ale hlavně naší olympioničky Jany Pechanové, která velice mile podala našim plavcům své začátky i současnost plavecké kariéry.

VĚŘÍME, ŽE I LETOŠNÍ VYHLÁŠENÍ PLAVCE ROKU BUDE PRO VŠECHNY MOTIVAČNÍM "NÁBOJEM", KTERÝ VŠECHNY PLAVCE A PLAVÁČKY O VELKÝ KUS POPOŽENE VPŘED !!!

Kromě oceněných jednotlivců se dostalo i na ocenění týmu - všichni účastníci akce měli možnost vidět ohromný pohár Středočeského kraje, který vybojovali naši nejmladší plavci (2002 a ml.). Pro naše nejmladší je to obrovská výzva - i letos se pokusíme vyhrát !!! I plaváčci z Přípravek se na závody Středočeského poháru připravují !

 

Velkým, milým a hřejícím na srdíčku pro trenéry bylo poděkování z řad rodičů - všem trenérům. Co více potěší amatérské trenéry (bez finančního ohodnocení) než dík a úsměv od rodičů plavců.
Naprosto nečekaným a překvapivým počinem bylo vystoupení ANEŽKY NOVÁKOVÉ, která poděkovala za celé družstvo "A" trenérce Ivaně Davídkové za úspěchy v roce 2011 a svým milým slovem ocenila trenérskou práci.

 

PLAVEC ROKU SKP NYMBURK 2011

1. ČECHOVÁ AGÁTA

2. NOVÁKOVÁ ANEŽKA

3. DAVÍDEK PAVEL

 

SKOKAN ROKU SKP NYMBURK 2011

1. SZITOVÁ VIKTORIE

2. RAFAJOVÁ TEREZIE

3. ČERNÝ JAN

 

OBJEV ROKU SKP NYMBURK 2011

SANDRA PETRÁKOVÁ

 

OCENĚNÍ PLAVCŮ - ROK 2011

 FOTKY 1