Agáta Čechová v Hradci Králové "létala" nad očekávání skvěle!!!

27.03.2011 21:49

 

Pouze dvě plavkyně SKP Nymburk - AGÁTA ČECHOVÁ A LENKA HORVÁTOVÁ - hájily barvy klubu na Jarním poháru Hradce Králové. Anežku Novákovou vyřadila nemoc (po dlouhé době) a Míšu Frebortovou úraz páteře.

Lenka první den předvedla bojovné výkony, výsledné časy však byly ovlivněny jejím prvním startem na "dlouhém" padesátimetrovém bazénu.

Agáta  dokázala naprosto bravurně prodat to, co v posledních týdnechj neuvěřitelnou snahou a poctivým přístupem natrénovala. Její tréninková morálka nezaujala jen trenérku, ale i některé kolegy v týmu a tak jsme byli všichni v očekávání - jak se tato výrazná změna v přístupu projeví na závodech! A přišlo to hned při prvních startech v Hradci.
Agáta zaplavala 100VZ za 1:08,69 (osobní rekord na "50" o 4,5 sekundy, jen o 0,2sekundy za absolutním osobním rekordem z krátkého bazénu) a skončila ve svém ročníku (1998) třetí a 100M za skvělých 1:14,23 (osobák z "dlouhého" překonám o 5,1 sekundy a jen 0,5sekundy za osobáčkem z "krátkého") a tuto trať v ročníku 1998 vyhrála. Navíc přidala velice hodnotný čas na 50M - 34,23.
VELKÝ DÍK ZA VÝKONY A GRATULACE K PĚKNÉMU UMÍSTĚNÍ !!!

 

Nedělní výkony pokračovaly v sobotním scénáři... Agáta zaplavala skvělý výkon na 200Z (skončila třetí v ročníku 1998), možná je malinko škoda, že již do tohoto závodu vstupovala s obavami "jak ten dlouhý bazén" zvládne (viz telefonický hovor s trenérkou)... Příště více víry v sebe samu!
Lenka v neděli podala na 100M čas, který zhruba odpovídá osobáčku z krátkého bazénu - TAKŽE GRATULUJEME!!!

 

AGÁTO A LENKO, MOC DĚKUJEME a GRATULUJEME, ŽE JSTE NÁŠ KLUB TAK VÝBORNĚ REPREZENTOVALY i po mimořádné situaci, kdy "odpadly" vaše kolegyně Anežka Nováková a Míša Frebortová.


VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

 

 

.