Vynikající výkony na KZS v Kutné Hoře byly odměnou těm, kteří poctivě trénují

13.10.2012 19:50


První podzimní kvalifikační závod na Krajský pohár a Krajský přebor žactva přinesl jasný poznatek - ti, kteří v tréninku odvádějí výbornou práci, se mohli radovat z vynikajících výkonů i umístění na předních místech. Ti, kteří o trénincích netrénují, zaplavali mnohem hůře než minulou sezónu.

HODNOCENÍ PLAVCŮ (trenérka Ivana Davídková):

BRYNYCH HYNEK - plavec, trénující necelý rok, měl před sebou velké sousto. Vyrovnal se s ním se ctí, i když zjistil, že na přední umístění je třeba úplně jiných výkonů...

BRZÁK FILIP - začíná konečně po nemastné letní sezóně (ale vydařeném Letním mistrovství ČR žáků) nabírat dech. Odměnou za poctivé tréninky bylo pět osobáků a výrazné zlepšení v prsou a polohovce.

ČECHOVÁ AGÁTA - prochází těžkým obdobím, které se nazývá "puberta". Naprosto se vytratil její tréninkový elán, ale protože je Agáta talentem k pohledání a k tomu ještě neuvěřitelná bojovnice - její výkon na 200 motýlek až vyráží dech. Sama "bez soupeřek" dokázala zaplavat fantastický osobák.

ČERNÝ JAN - kdo chodí na tréninky, ale netrénuje, snad ani žádné dobré výsledky nemůže čekat... nebo ano?

DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - výborná docházka, 100% nasazení v trénincích a hlavně chuť na sobě pracovat přináší znovu své ovoce. Fantastický čas na 100prsa, který je jasně nejlepším výkonem v celé ČR jedenáctiletých žaček, vynikající osobáky na polohovku a stovku kraul a bravurní výkon na 200 motýlek. Škoda naprosto zbytečné chyby v taktice na 400 kraul. VELKÁ GRATULACE, NATY, PATŘILAS K NEJVÝRAZNĚJŠÍM PLAVKYNÍM V KUTNÉ HOŘE !

DVOŘÁK TOMÁŠ - jak můžu, tak se na tréninku uleju a pak se "krapet" divím výkonům na závodech (to si určitě po závodech v Kutné Hoře Tomáš říká...)

HAUEROVÁ BARBORA - elán ze začátku sezóny (v Itálii) se vytratil a tak závody bez osobáku a nejspíš i bez postupu na krajský přebor žactva by měly vést k zamyšlení.

HOLUB MATOUŠ - po prázdninách a sádře na ruce se Matouš od října znovu vrhl do kolotoče tréninků.. Výkony nezklamaly, ale určitě jsou stále viditelné rezervy.

HORVÁTOVÁ LENKA - šest startů a pět osobáčků - velká pochvala za každý start v Kutné Hoře. Tréninková píle se projevila nejen minulý týden v Litoměřicích, ale i při kvalifikaci na KP. LENKO, VELKÁ GRATULACE A PODĚKOVÁNÍ !!!

JELÍNEK JIŘÍ - po prvních trénincích v "Áčku", které probíhaly se slzami v očích se z Jirky stal skvělý pracant a bojovník. Zatnul zuby, začal makat a tak pět osobních rekordů a tři zlaté medaile jsou sladkou odměnou. VELKÁ GRATULACE !!!

KUBÁT ADAM - po chybějící kilometráži se těžce bojuje, ale Adam to začíná zvládat - snad to zvládne ještě lépe a výsledky na vrcholných soutěží zimy budou zase lichotivé.

KUBIŠ JOSEF - talentovaný plavec, který bohužel spoléhá právě jen na ten talent, podle toho vypadají i výsledky. Kosmetické osobáky v Kutné Hoře nepřesvědčily.

KUTSCHKOVÁ PETRA - po nevýrazných výkonech v Litoměřicích přišla pro Petru odměna v podobě výborných časů v Kutné Hoře. PÉŤO, DĚKUJI ZA KRÁSNÝ ZÁŽITEK Z TVÉ RADOSTI PO STOVCE KRAUL...

NEDVĚDOVÁ NIKOLA - velká radost po pár nevýrazných týdnech v trénincích i po závodech v Litoměřicích. Snad bude zase lépe a výsledky z Kutné Hory budou povzbuzením před soustředěním SCM a dalšími závody. NIKY, HLAVU VZHŮRU A BOJUJEM...

NUNOVÁ ELIZABETH - velká bojovnice s "neučesanou technikou", pokud jí elán vydrží - můžeme se dočkat velkých překvapení

PEPŘ VOJTĚCH - 100% úspěšnost v nových osobních rekordech. Po pauze zaviněné nemocí nezbývá než smeknout....

PETRÁK MARTIN - po nevýrazných výkonech na závodech v Kolíně - potěšil osobní rekord na 400 kraul

PROCHÁZKOVÁ LUCIE - trošku zklamání pro trenérku Leonu Petrákovou, dle jejích slov čekala daleko víc....

RYCHETSKÝ MATYÁŠ - velký dříč a bojovník, který teprve teď začíná sklízet úspěchy své dlouholeté tréninkové píle. Stačí se podívat do statistiky výkonů ČSPS v disciplíně 200 znak a lze zjistit, že Matyáš aktuálně zaujímá 5. místo v ČR v ročníku 1997. VELKÁ GRATULACE ZA SKVĚLÝ ČAS !!!

SZITOVÁ VIKTORIE - pět osobáků ze šesti startů je skvělým počinem. Tréninková houževnatost a chuť vylepšovat techniku plavání i startů a obrátek znovu přinesla odměnu v podobě skvělých časů i umístění na stupních vítězů. VELKÁ GRATULACE A DÍK, VIKY !!!

ŠAFROVÁ SÁRA - se "nám nějak hledá". Potěšil osobák na 200 znak i na 400 kraul.

ŠILAROVÁ BARBORA - potěšila osobákem i vítězstvím na 400 kraul

ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - bazén v Kutné Hoře prostě Saše "nesedí"... o trénincích "lítá vodou jako tryskáč", při dnešních závodech výkony nic moc, ale to není poprvé, kdy Saša v Kutné Hoře nepředvedla to - na co má....

TURUNENOVA ROZA - výrazně fyzicky i technicky vybavená plavkyně se v českých bazénových vodách teprve rozkoukává. Přesto si hned na druhých závodech splnila sen - zaplavat 100 kraul pod 1:10. Výtečná byla i čtyřstovka. ROZO, VELKÁ GRATULACE A PODĚKOVÁNÍ ZA VÝKONY V KUTNÉ HOŘE.

 

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE

JELÍNEK JIŘÍ - 200Z
JELÍNEK JIŘÍ - 100P
JELÍNEK JIŘÍ - 200PZ
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 100P

DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 50M
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 200PZ
ČECHOVÁ AGÁTA - 200M
ČECHOVÁ AGÁTA - 200PZ
ŠILAROVÁ BARBORA - 50Z
ŠILAROVÁ BARBORA - 400VZ
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 100P
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 50M
SZITOVÁ VIKTORIE - 200Z
HORVÁTOVÁ LENKA - 200M
KUBÁT ADAM - 50Z

STŘÍBRNÉ MEDAILE
BRZÁK FILIP - 100P
JELÍNEK JIŘÍ - 50Z
ČECHOVÁ AGÁTA - 200Z
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 200M
SZITOVÁ VIKTORIE - 50M
TURUNENOVA ROZA - 100VZ

BRONZOVÉ MEDAILE
ČERNÝ JAN - 100P
ČERNÝ JAN - 400VZ
BRZÁK FILIP - 200M
KUBÁT ADAM - 200Z
ČECHOVÁ AGÁTA - 400VZ
ČECHOVÁ AGÁTA - 100VZ
SZITOVÁ VIKTORIE - 400VZ
SZITOVÁ VIKTORIE - 200PZ
ŠAFROVÁ SÁRA - 200M
ŠAFROVÁ SÁRA - 200Z
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 200Z
ŠIMONOVÁ ALEXANDRA - 50Z

DALŠÍ UMÍSTĚNÍ NA STUPNÍCH VÍTĚZŮ VYBOJOVALI DOROSTENCI A DOSPĚLÍ - MATOUŠ HOLUB, MATYÁŠ RYCHETSKÝ A NIKOLA NEDVĚDOVÁ
 

"Ze závodů jsem odjížděla maximálně spokojená. Výkony, které plavci a plavkyně předvedli jsou odrazem tréninkové morálky a ta je u většiny plavců výborná. Snad se povede načasovat správnou formu na vrcholy zimní sezóny a účast plavců SKP na republikových mistrovstvích bude znovu velká.. Můj velký dík za super výkony patří drtivé většině plavců." (Ivana Davídková)

 

FOTKY

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP NYMBURK

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ