Vynikající výsledky vezeme z Berlína... Míša Frebortová ve finále !!! (přidány super fotky)

05.03.2012 12:42

ISM BERLIN 2012

První start za hranicemi naší republiky zvládla sedmička plavkyň SKP Nymburk na výbornou. Všechna děvčata si vezou plno nezapomenutelných zážitků - z cesty, výletu na Berlinskou televizní věž, z ubytování, pěších cest na bazén a z něj, ale hlavně ze samotných závodů. Takhle velkých závodů se až na Anežku Novákovou žádná z nich nezúčastnila.

Neskutečná byla účast 1580 plavců, kteří startovali v 6600 startech - plavecký maraton, který pořadatel zvládl naprosto famózně. Pro naše mladé plavkyně byl již zážitek, že se bez akreditační karty nedostaly vůbec nikam.

Prožít finále na tribuně byl fantastický zážitek - nejprve laserová show podpořena hudbou a potom TMA ! Celý bazén potemněl a rozsvítila se jen "vana" bazénu. Dvě obrovské tabule, kde byla možnost sledovat přímý přenos bazénu a výsledky. Při nástupu jednotlivých finalistů se vždy na tabuli objevil název klubu, jméno finalisty a kvalifikační čas (jako na ME, MS či OH) a ostrý kužel světla si našel právě jen toho pravého finalistu.

Prožít finále na startovní plošině ... mohla by vyprávět MÍŠA FREBORTOVÁ, která do něj postoupila na 50Z. Pro Míšu určitě odměna za tvrdou práci a zážitek na celý život.

Naše plavkyně až nepatrné vyjímky potvrdily vynikající formu hned na počátku sezónu a jejich první start na dlouhém bazénu v roce 2012 lze hodnotit velmi pozitivně.
AGÁTA ČECHOVÁ zaplavala všechny disciplíny naprosto skvěle a na 100 motýlek "vykouzlila" naprosto neuvěřitelný čas 1:08,86. Pokud zůstanou limity do SCM II stejné - splnila ve všech pěti startech !!!

NATÁLKA DRAHOVZALOVÁ výrazně promluvila do výsledků první desítky i když plavala s ročníkem 2000. Její vynikající časy v prsařských disciplínách a polohovce jsou obrovským příslibem pro další část sezóny.

MÍŠA FREBORTOVÁ kromě již výše zmiňovaného finále zaplavala skvěle i krátké kraulové disciplíny a i ona splnila limity do SCM II ve třech disciplínách (pokud se nebudou měnit) !!!

ANEŽKA NOVÁKOVÁ dokázala, že i z plného tréninku (trénuje skvěle) se dá na počátku sezóny plavat výborně. Potěšil velký osobák na 100VZ a i ostatní časy snesou přísné měřítko. Anežka v Berlíně vyplavala dva limity do SCM II a u dvou disciplín zaostala jen o setinky.

BARČA ŠILAROVÁ hned první disciplínou - 400VZ - předvedla svojí sílu. Vynikající čas, kdy svůj osobák z krátkého bazénu nechala "daleko" za berlínským. Barča zaplavala famózně všech pět berlínských startů. Gratulujeme !!!

VIKY SZITOVÁ v Berlíně dokázala, že její plavecký růst pokračuje... Vynikající časy na 50M, 50VZ potěšily !!! Při prvním startu na 200PZ "trošku" pozlobila tréma... jinak mohlo být ještě lépe.

KRISTÝNA TÁBORSKÁ bojovala jako lev v každém startu. Pochvalu zaslouží za obě motýlkářské disciplíny.

 

PODĚKOVÁNÍ A POCHVALA PATŘÍ VŠEM PLAVKYNÍM, KTERÉ HNED V PRVNÍM STARTU NA DLOUHÉM BAZÉNU DOKÁZALY ATAKOVAT VYNIKAJÍCÍ ČASY, KTERÉ JSOU POVZBUZENÍM DO DALŠÍ TRÉNINKOVÉ PRÁCE. ZÁŽITKY Z BERLÍNSKÝCH ZÁVODŮ BUDOU DLOUHO V PAMĚTI VŠECH AKTÉREK.

ZÁROVEŇ DĚKUJEME MANŽELŮM ŠILAROVÝM ZA "TECHNICKOU PODPORU", DOPRAVU, POVZBUZOVÁNÍ NA BAZÉNU I HOTELU A TAKÉ ZA SUPER FOTKY.

 

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY - PÁTEK

CELKOVÉ VÝSLEDKY - SOBOTA

CELKOVÉ VÝSLEDKY - SOBOTA - FINÁLE

CELKOVÉ VÝSLEDKY - NEDĚLE

FOTKY (další krásné budou od pana Šilara)

FOTKY 2 (z města, ze spoppingu, z výletu, z bazénového dění, atmosféra finále = fotoaparát manželů Šilarových)