Z Kladna vezeme POHÁR a 18 medailí (doplněno hodnocení družstva "D")

17.12.2012 10:04


Plavci SKP Nymburk obhájili vítězství Ve Středočeském poháru nejmladšího žactva !!! Poslední kolo této soutěže se konalo v Kladně. Kromě krásného poháru si plavci v závodech vybojovali 16 cenných kovů v individuálních startech a dvakrát zabojovaly dívčí štafety.

HODNOCENÍ TRENÉRŮ:

DRUŽSTVO "D"
Adam Apltauer
- tréninková morálka se odrazila i ve výsledných časech, které zůstaly za očekáváním. Závodní duch mu rozhodně nechybí, ale bez píle a kázně v tréninku to opravdu nejde.
Anička Horká - bojovnice se vším všudy. I přes bolesti ucha odjela a zaplavala v rámci svých možností. Pokud v ní ještě probudíme "závodnici", tak by mohla zúročit poctivý trénink a dočkat se ještě lepších časů.
Honza Matouš - stále to není ono.Trénink není jen o účasti, ale chce to pořádně zamakat a výsledky se dostaví. Přes Vánoce to chce hodně cukroví, salátu, chlebíčků a čokolády, aby bylo kde brát sílu a energii.
Vojta Přidal - standardní výkon, nepřekvapil, nezklamal. Malý osobáček na 50VZ a slušný čas na 100Z. Chtělo by to méně rozumování a prostě se zakousnout a dát do toho všechno.
Jéňa
Sekot - Rarášek "zájezdu" ... osobáček na 50Z potěší, ale pokud bude v tréninku stále hřešit na to, že ho nikdo nevidí, takže si pojede svou, daleko nedojede.
Filip Vyhlídal - opět přepis klubových rekordů !!! Díky 50Z a 100Z se opět přepisují tabulky a při 50VZ chybělo jen málo. Spokojen může být se všemi starty. Trénink ho občas "bolí", ale jeho přístup k tréninku i k závodům budiž vzorem pro ostatní.

Komentář k závodům od ostatních přítomných trenérů zatím "nedorazil"....

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE

FREBORTOVÁ ZUZANA - 100Z
STŘÍBRNÉ MEDAILE
DRAHOVZALOVÁ ANDREA - 100P
DRAHOVZALOVÁ ANDREA - 50P
JETEL JAKUB - 100Z
JETEL JAKUB - 50Z
PEKOVÁ JOHANNA - 100Z
ŠILAROVÁ VENDULA - 50VZ
ŠILAROVÁ VENDULA - 100PZ

BRONZOVÉ MEDAILE
FREBORTOVÁ ZUZANA - 50Z
JETEL JAKUB - 50VZ
JETEL JAKUB - 100VZ
ČERVINKA MARTIN - 50Z
PEKOVÁ JOHANNA - 100P
ŠILAROVÁ VENDULA - 50M
ŠILAROVÁ VENDULA - 100VZ
ŽMOLILOVÁ VERONIKA - 50VZ
ŽMOLILOVÁ VERONIKA - 50P

ŠTAFETA DÍVEK 4 X 50PZ
ŠTAFETA DÍVEK 4 X 50VZ


 

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

BODOVÁNÍ STŘEDOČESKÉHO POHÁRU 2012