Z Náchoda jsme přivezli 23 medailí a hlavně velké množství osobních rekordů

03.11.2013 19:37


Na poslední chvíli se trenéři rozhodli poměřit síly i mimo středočeský kraj a tak se patnáctka plavců vydala na tradiční závody do Náchoda. Věkové spektrum výpravy bylo opravdu rozmanité - odjely naše opory ročníku 2001, ale také naši benjamínci ročníku 2005.

Dvacettři umístění na stupních vítězů je vynikajícím úspěchem "našeho mládí", neboť se v Náchodě sešla nejen plavecká konkurence z Čech, ale i z Polska. Obrovským a milým překvapením byli naši nejmladší - na Filipovi Benešovi a Sandře Petrákové se určitě v kladném smyslu projevilo soustředění v Brandýse - osobáčky byly opravdu velké, Adéla Hrušková ačkoli v Brandýse nebyla - překvapila nesmírnou bojovností. Zlepšením potěšili i Eliška Šafrová a Bártík Kubiš.

Desetileté "mazačky" se mezi sebou popraly o medaile. Moc dalších závodnic mezi sebe nepustily... Kateřina Apltauerová si vyplavala dvě prvenství v úžasných zlepšených osobáčcích - Kačko, jsme rádi, že začínáš sklízet úspěchy za svou tréninkovou píli. Bojovnice Vendula Šilarová si doplavala v každém startu pro diplom. Vítězství a nádherný čas na 50 prsa si vyplavala Barbora Matoušová. Na medaili si sáhly Johanna Peková i Andrea Drahovzalová.

Ani v Náchodě nenašla konkurenci stále se zlepšující Natálie Drahovzalová, která znovu posunula své časy na prsa a polohovku směrem k nejužší české špičce, Barbora Šilarová a Viktorie Szitová sice vyhrály své hlavní disciplíny, bohužel všechny osobáky v Náchodě odolaly.

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE
APLTAUEROVÁ KATEŘINA - 100M, 200PZ
BENEŠ FILIP - 50Z
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 50P, 100M, 200PZ
MATOUŠOVÁ BARBORA - 50P
PETRÁKOVÁ SANDRA - 100VZ, 50Z
SZITOVÁ VIKTORIE - 50Z
ŠAFROVÁ ELIŠKA - 100VZ, 50Z
ŠILAROVÁ BARBORA - 100VZ
ŠILAROVÁ VENDULA - 100VZ

STŘÍBRNÉ MEDAILE
APLTAUEROVÁ KATEŘINA - 100VZ
BENEŠ FILIP - 100VZ
DRAHOVZALOVÁ ANDREA - 50Z
HRUŠKOVÁ ADÉLA - 50Z
PEKOVÁ JOHANNA - 50P
ŠILAROVÁ VENDULA - 100M, 200PZ

BRONZOVÉ MEDAILE
DRAHOVZALOVÁ ANDREA - 50P
SZITOVÁ VIKTORIE - 200PZ

 

GRATULUJEME VŠEM ÚSPĚŠNÝM PLAVCŮM ZA SKVĚLOU REPREZENTACI KLUBU, DĚKUJEME VŠEM OCHOTNÝM RODIČŮM, KTEŘÍ ZAJISTILI DOPRAVU NA ZÁVODY