AGÁTA ČECHOVÁ PŘIVEZLA 2 MEDAILE - ZLATO A BRONZ aneb nejvydařenější Zimní mistrovství ČR žactva v historii SKP

04.12.2011 21:35

LITOMĚŘICE

Poslední žákovský mistrák si zažili plavci a plavkyně ročníku 1997 v Litoměřicích. SKP vyslalo do bojů dvojici MATYÁŠ RYCHETSKÝ A NIKOLA NEDVĚDOVÁ. Oba dva si hrábli na dno sil a byly z toho skvělé výsledky. Nikola vyplavala skvělé 8.místo na 200 motýlek fantastickým osobákem o 6 sekund, na poloviční trati znovu ohromný osobák a 12.místo v ČR. Motýlkářské super výkony podpořila výborným výkonem na 200 prsa. Matyáš neskutečně překvapil ohromným zlepšením v kraulařských disciplínách... Osobák na 400m o 6sekund a na 1500 kraul byl osobák o 45 sekund - a to svědčí o  výborné tréninkové morálce a chuti plavat. To je teda síla !!!! Navíc posun o místa vpřed oproti papírovým předpokladů.

GRATULUJEME VŠICHNI - NAŠIM NEJSTARŠÍM ŽÁKŮM A VŠICHNI PEVNĚ VĚŘÍME, ŽE SOUČASNÉ VÝKONY JE PODPOŘÍ V KATEGORII DOROSTU !!!

 

TRUTNOV

Dvě plavkyně SKP se vydaly hájit barvy SKP do Trutnova. Skvěle "našlápnutá" SAŠA ŠIMONOVÁ a naše stálá opora AGÁTA ČECHOVÁ. Obě dvě ve skvělé náladě absolvovaly páteční "předmistrovský" trénink". Problém začal v sobotu s "kombinézami".... Bohužel tento fakt neustála Saša a bylo "vymalováno". Plavkyně, která měla ze všech plavců na "mistrácích" největší FAZÓNU - to nezvládla....Naopak Agáta se cítila "v laufu" a v tomto rozpoložení nastoupila na svůj hlavní start - 200 motýlek - do 150metrů bylo pořadí v "lajně", ale poslední skvělá obrátka Agáty rozhodla o zisku zlaté medaile a titulu "mistryně ČR staršího žactva". A radost byla hodně velká !!! Saša se skvěle umístila na 100 prsa - 6.místo a pak zazářila osobákem na 200 polohový závod a pak bohužel "usnula". Je to obrovská škoda, protože z pozice trenérky byla právě tou, která měla "hrabat - osobáky i umístění". Agáta naopak skvěle zvládla (díky euforii z titulu) fantasticky i poloviční trať a na 100 motýlek vyplavala bronz. Bohužel v závěrečném závodě na 400 polohový závod chyběly síly...

 

VELKÁ GRATULACE VŠEM PLAVCŮM SKP ZA SKVĚLOU A ÚSPĚŠNOU REPREZENTACI KLUBU. VŠICHNI JSME PYŠNÍ NA VAŠE VÝKONY A VÝSLEDKY A VĚŘÍME, ŽE I NADCHÁZEJÍCÍ SEZÓNA BUDE ALESPOŇ TAK NADMÍRU ÚSPĚŠNÁ !!!

 

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP  - ZM ČR LITOMĚŘICE

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ -ZM ČR LITOMĚŘICE

FOTKY

 

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP - ZM ČR TRUTNOV

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ - ZM ČR TRUTNOV

FOTKY