Zimní pohár ČR desetiletých - Domažlice. Fantastických šest medailí pro MÍŠU FREBORTOVOU, kterou podpořili svými skvělými výkony i ostatní členové "týmu"

06.12.2010 12:53

Po "letní radosti", kdy se na Pohár ČR kvalifikovalo všech šest plavců ročníku 2000 - přišla radost ještě větší!!! Do Domažlic znovu odcestovala kompletní šestka borců - ve složení FILIP BRZÁK, TOMÁŠ DVOŘÁK, MÍŠA FREBORTOVÁ, BÁRA HAUEROVÁ, LENKA HORVÁTOVÁ A SÁRA ŠAFROVÁ a na daleko více startů. SKVĚLÝ POČIN!

NEUVĚŘITELNÉHO ÚSPĚCHU DOSÁHLA MÍŠA FREBORTOVÁ, KTERÁ KAŽDÝ SVŮJ START DOKÁZALA PŘETAVIT V CENNÝ KOV!!! MÍŠA VYPLAVALA PĚT STŘÍBRNÝCH A JEDNU BRONZOVOU MEDAILI.
SKVĚLE JI SEKUNDOVALA ČTVRTÝM MÍSTEM LENKA HORVÁTOVÁ, PÁTÝM MÍSTEM BÁRA HAUEROVÁ A ŠESTÝM POŘADÍM SÁRA ŠAFROVÁ.
VÝBORNĚ "SVÉ ZNAKY ZAPLAVAL TOMÁŠ DVOŘÁK A FILIP BRZÁK NESLOŽIL PO DESETIDENNÍ PAUZE TĚSNĚ PŘED MISTRÁKY ZBRANĚ A BOJOVAL VELICE STATEČNĚ.
 

 

STŘÍBRNÉ MEDAILE
Frebortová Michaela - 100Z

Frebortová Michaela - 50VZ
Frebortová Michaela - 100VZ
Frebortová Michaela - 200VZ
Frebortová Michaela - 400VZ

BRONZOVÉ MEDAILE:
Frebortová Michaela - 200PZ

KLUBOVÉ REKORDY
Frebortová Michaela - 100Z, 50VZ, 200VZ, 200PZ
Dvořák Tomáš - 50Z, 100Z
Brzák Filip - 100M

OSOBNÍ REKORDY
4 - Dvořák Tomáš, Frebortová Michaela, Horvátová Lenka
2 - Hauerová Barbora (ze dvou startů - 100%)
1 - Brzák Filip, Šafrová Sára



HODNOCENÍ ZÁVODŮ
- OBROVSKÝ DÍK CELÉ ŠESTCE ZA VYNIKAJÍCÍ VÝKONY, ALE PŘEDEVŠÍM ZA SKVĚLOU PARTU PO CELOU DOBU ZÁVODŮ, vzájemné fandění a společně strávené chvíle v bazénu i mimo něj by mohlo mnoho oddílů závidět... (VIZ FOTKY)
- jednou z velkých "kaněk"  republiky bylo určitě onemocnění BÁRY HAUEROVÉ, která musela být v neděli ze zdravotních důvodů odhlášena, ačkoli měla vrcholnou formu a fantastickou chuť závodit, což dokázala v sobotu vynikajícími osobními rekordy a neuvěřitelným 5. místem na 100motýlek. Ale s teplotou a bolestmi se plavat nedá - TAK SNAD BÁRO PŘÍŠTĚ A JEŠTĚ LÍP :-)))
- se smíšenými pocity do Domažlic odjížděl FILIP BRZÁK, který přípravě na republiku obětoval hodně. Bohužel 10 dní startem si nemoc "dohonila" i jeho a tak odjížděl "přímo z postele". VELKÁ GRATULACE ZA STATEČNÉ VÝKONY V BAZÉNU A HLAVNĚ OBROVSKOU BOJOVNOST!!!
- závěrečná příprava těsně před odjezdem "sedla" TOMÁŠOVI DVOŘÁKOVI, který chutí a snahou dohnal neúčast na soustředění a ve znakových disciplínách podal v Domažlicích vynikající výkony a skončil těsně na prahu druhé desítky (11. a 12.místo).
DÍKY ZA BOJOVNOST A SKVĚLÉ NOVÉ OSOBÁČKY!!!

- rozporuplnými výkony se představila SÁRA ŠAFROVÁ, která se zvláště v sobotu v bazénu "hledala"... Nedělní nádherný výkon na 400 volný způsob však potěšil tak jak jsme u ní zvyklí. Výborné 6. místo na 100motýlek potěšilo. SÁRO, DÍKY A PROSBA - NAJDI ZASE TU BOJOVNOU A DRAVOU SÁRU (moc v Domažlicích chyběla...)
- v létě jeden start na republice, tentokrát již plný "počet"... i to svědčí o výkonnosti ctižádostivé a skvěle technicky vybavené LENKY HORVÁTOVÉ. Čtyři osobní rekordy, z toho na 100volný způsob poprvé pod 1:20 a 200volný jen malininko nad 3:00
- obrovská gratulace! Vynikající umístění v motýlkářských disciplínách, na 100m nádherné 4.místo a na poloviční trati krásné páté místo!!! LENKO, POSÍLÁME VELKOU GRATULACI A DÍK ZA VYNIKAJÍCÍ VÝKONY A VÝBORNÁ ČTYŘI UMÍSTĚNÍ V PRVNÍ DESÍTCE!!!
- TO NEJLEPŠÍ "NA KONEC"!!! Míša Frebortová odjížděla s medailovými ambicemi... ale zároveň věděla, že jí soupeřky nic nedarujou. Přesto se tato naše desetiletá naděje dokázala se stresem i atmosférou vyrovnat a i právě proto si veze z Domažlic šest úžasných medailí. Pětkrát stříbro a jeden bronz (o jednu medaili více jak v létě, přesto s malinkým smutkem, že tentokrát zlatá chybí).
MÍŠO ZA VYNIKAJÍCÍ AŽ FANTASTICKÉ VÝKONY TI PATŘÍ OBROVSKÁ GRATULACE A DÍK!!! DRŽÍME PALCE DO DALŠÍ SEZÓNY, KTERÁ SE PRO TEBE MŮŽE PROMĚNIT V SEZÓNU "OLYMPIJSKOU"... AŤ SE DAŘÍ I NADÁLE A TRÉNINKOVÁ CHUŤ TĚ NEOPOUŠTÍ !!!

GRATULACE VŠEM ZE ŠESTIČLENNÉHO TÝMU PLAVCŮ SKP ZA VÝBORNOU A VÝRAZNOU REPREZENTACI PLAVECKÉHO KLUBU SKP NYMBURK. VELKÝ DÍK ZA MEDAILE A SKVĚLÁ UMÍSTĚNÍ.
OBDIV PATŘÍ I VELKÉ SKUPINĚ FANDIČŮ - BYLI JSTE ÚŽASNÍ - DÍKY!!!

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

FOTOGRAFIE