Zlato, tři stříbra a bronz vezeme z Hradce Králové a k tomu 8.místo mezi 38 zúčastněnými oddíly

02.04.2012 09:05

Přijměte omluvu za pozdní vložení informací o velmi úspěšných závodech v Hradci Králové. Ale události od pátku 30.3.2012 do neděle 1.4.2012 opravdu zahýbaly mým životem. Díky za pochopení - Ivana Davídková

Devítka plavců SKP  se zúčastnila tradičních závodů v Hradci Králové. Závodů se zúčastnilo 36 českých, 2 polské a 1 slovenský oddíl, hradecký krásný bazén praskal ve švech a přesto se naši borci neztratili a v bodování oddílů obsadili skvělé 8. místo, ačkoli jiné výpravy bylo daleko početnější.

Pět medailí jsme získaly díky dvěma plavkyním - NATÁLII DRAHOVZALOVÉ a ANEŽCE NOVÁKOVÉ. Ostatní ačkoli si na cenný kov nesáhli - zaplavali výborně (až na nepatrné vyjímky) !

MEDAILOVÁ UMÍSTĚNÍ:
ZLATÉ MEDAILE

DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 200PZ
STŘÍBRNÉ MEDAILE
NOVÁKOVÁ ANEŽKA - 100P
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 100P
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 100M
BRONZOVÉ MEDAILE
DRAHOVZALOVÁ NATÁLIE - 100Z

Jediným zástupcem silnějšího pohlaví v barvách SKP byl MATYÁŠ RYCHETSKÝ. I hradecké závody znovu znamenaly jeho stoupající plaveckou výkonnost, která je odměnou za výbornou tréninkovou morálku a chuť "plavat". Matyáš překonával osobáky z dlouhého bazénu jak na běžícím pásu a mezi stejně starými dorostenci se neztratil. Vynikající časy dosáhl na 100Z, 200VZ, 100VZ a průlom přišel "konečně" i v polohovce. VELKÁ GRATULACE, MATYÁŠI !

Jediná dorostenka (po odhlášce Nikči Nedvědové) ANEŽKA NOVÁKOVÁ získala stříbro bojovným výkonem na 100 prsa a "bramboru" na 200 polohovku. Sama ze závodů neodjížděla spokojená... trenérka však vidí problém "v hlavě". Poctivě trénující plavkyně chce při závodech "ukázat" víc než na tréninku a chyby se kupí... Kladem je, že došlo k dohodě a ujasnění cílů letní sezóny 2012 mezi trenérkou a závodnicí. DĚKUJEME ZA MEDAILI, ANEŽKO !

Velké zklamání připravila pro trenérku SAŠA ŠIMONOVÁ, která nezvládla ani jeden závod z pěti. Časy, které plavala již před rokem a půl či dvěma jsou důsledkem velmi špatné docházky a občasné nechuti trénovat.

PETRA KUTSCHKOVÁ sice své osobáky překonává nebo atakuje, ale při jejich schopnostech bychom mohli vidět časy úplně v jiných dimenzích - jen by to nesmělo "bolet"...

Z výkonnostního útlumu "se nám konečně probírá" SÁRA ŠAFROVÁ. A všichni se společně radujeme. Zlepšení v kraulech, motýlku i znaku přišlo i v Hradci. GRATULUJEME, SÁRO !

LENKA HORVÁTOVÁ nejspíš jede na horské dráze. Jeden týden skvělý, druhý hrůza ! Jeden závod výborný, další "na zabití". Věřme, že "z té dráhy" vystoupí a výkonnost se nějak stabilizuje - určitě v tom pozitivním !

Po krátké zdravotní a tréninkové pauze znovu zabojovala BARČA ŠILAROVÁ. Všechny závody odplavala skvěle a potěšila dalším zlepšením ve znaku a polohovce. DÍKY, BARUNKO - GRATULUJEME !

Jako rozjetý rychlík se na posledních závodech prezentuje VIKY SZITOVÁ a tak radost je na místě ! Super časy ve znaku, doplňuje výrazným zlepšením v kraulu a motýlku. VELKÁ POCHVALA ZA VÝSLEDKY V BAZÉNU !

Jako jediná z našeho klubu dokáže stabilně "nabourávat" přední pozice o rok starších soupeřek NATÁLIE DRAHOVZALOVÁ. Živel, který chce vyhrávat, který dokáže plavat naplno každý závod a který nikomu nic nedá zadarmo. Fantastický výkon na 200PZ a 100P, vynikající výsledky ve znaku (ač je Natálie "antiznakařkou") a skvělý výsledek na 100 motýlek. GRATULUJEME A DĚKUJEME ZA MEDAILE I SKVĚLÉ ČASY !

GRATULUJEME VŠEM, KTEŘÍ SE POSTARALI O VÝBORNÝ KOLEKTIVNÍ VÝKON V HRADCI (osmé místo je neuvěřitelným úspěchem !). DĚKUJEME VŠEM ZA SKVĚLÉ ČASY A UMÍSTĚNÍ A TAKÉ ZA PŘÍKLADNOU REPREZENTACI KLUBU SKP NYMBURK


VÝSLEDKY PLAVCŮ SKP

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZÁVODŮ

BODOVÁNÍ ODDÍLŮ

FOTKY