Zlatý Trutnov pro Johanku !!!

06.12.2015 19:48

 

JOHANKA MISTRYNÍ ČESKÉ REPUBLIKY!!!

Ve dnech 5.-6.12.2015 se konalo zimní mistrovství České republiky 12-ti letých v Trutnově. V obrovské konkurenci se přesto v barvách SKP nominovalo 9 plavců (Apltauerová Kateřina, Červená Lenka, Drahovzalová Andrea, Frebortová Zuzana, Jetel Jakub, Matoušová Barbora, Peková Johanna, Šilarová Vendula a Žmolilová Veronika).

O obrovský úspěch a respekt se zasloužila Johanka Peková. Po rozpačitém sobotním závodu, kde se na její tváři objevovaly slzy jako hrachy, se v neděli do závodů vrhla lví silou a úspěch se dostavil. 1. místo na 200Z ve fantastickém čase 2:31,60. BOMBA A VELKÁ GRATULACE. Pak následoval další závod 400PZ, kde si bravurně pohrála se soupeřkami a s přehledem vyhrála rozplavbu v úžasném osobáku 5:49,02. JEN TAK DÁL.

Obrovským překvapením se pro trenéry stal Jakub Jetel. Po delší pauze a absencích z důvodu nemoci na trénincích, nikdo nepředpokládal kdoví jaký úspěch. Ale člověk je omylný. Kuba už v sobotu o sobě dal vědět čtvrtým a pátým místem. No a v neděli se rozhodl, že nás překvapí a v závodě na 200Z v čase 2:33,05 nám to všem ukázal. 3. místo ve fantastickém souboji. KUBO, VYDRŽ A GRATULUJEME.

Konkurence je opravdu veliká ale té se nezalekla naše ostřílená borkyně Vendula Šilarová. Její bojovnost zvedala trenéry i rodiče ze židlí a úspěch se dostavil v podobě 3. místa na 100Z ve vynikajícím čase 1:11,79. DÍKY VENDY A JEN TAK DÁL.

O neuvěřitelný zážitek se postarala štafeta na 4x50VZ ve složení-Kačka, Johy, Veru a Vendy. Od začátku do konce nebylo vůbec jasné, kdo získá titul. Naprosto vyrovnaný souboj donutil trenéry a fanoušky fandit tak hlasitě, že někteří přišly i o hlas. 2. místo v České republice-super. Holky děkujeme za bombastický zážitek.

Ostatní plavce samozřejmě nemůžeme přehlédnout. Padaly osobáky a v podání Lenky Červené a Zuzky Frebortové.
Věříme, že na příštím „mistrovství“ se sejdeme ve stejné skupině a ještě někoho přibereme.

Děkujeme všem rodičům, kteří fandili co jim síly stačily a byli obrovskou podporou nejen pro trenéry ale samozřejmě i pro plavce.

DÍKY MOC rodičům Vendulky Šilarové, rodičům Johanky Pekové, rodičům Jakuba Jetela, rodičům Báry Matoušové, mamince Kačky Apltauerové a Táborským

Trenérka Leona