Známe přijaté na KRAJSKÝ POHÁR ŽACTVA - BEROUN (19.5.2012)

10.05.2012 22:23


A je to tady !!! První krajský vrchol letní sezóny 2012 zná přijaté plavce. Krajský pohár žactva, který se uskuteční v sobotu 19.5.2012 v Berouně, je jedinou možnou kvalifikací na LETNÍ POHÁRY ČR ŽACTVA, tj. "republiky" desetiletého a jedenáctiletého žactva.

 

Po obdržení dokumentu přijatých vládne velká rozpačitost.... Máme v několika disciplínách "slušně našlápnuto" !!! Ale také patříme ke "chvostu" plavkyň ročníku 2002.Beroun uvidí "náš klubový souboj" v disciplíně 800VZ žaček ročníku 2001, protože se nikdo jiný na tuto disciplínu z kraje nepřihlásil.

ročník 2001

PAPÍROVĚ JSOU NA TOM ÚPLNĚ SKVĚLE NAŠE TŘI PLAVKYNĚ TOHOTO ROČNÍKU - NATÁLKA DRAHOVZALOVÁ, BARČA ŠILAROVÁ A VIKY SZITOVÁ. VŠECHNY TŘI V NĚKOLIKA DISCIPLÍNÁCH OKUPUJÍ PRVNÍ MÍSTA. VE STEJNÉ POZICI JE I ADAM KUBÁT A VSADÍME-LI NA JEHO BOJOVNOST - MÁME SE I TADY NA CO TĚŠIT.
NAOPAK ZE SVÝCH "ZIMNÍCH POZIC" HODNĚ SLEVILY KRISTÝNA TÁBORSKÁ A TEREZKA RAFAJOVÁ. POKUD VŠAK ZABOJUJÍ A BUDOU MÍT TROŠKU ŠTĚSTÍČKA ANI JE BY NEMĚL "MINOUT" LETNÍ POHÁR ČR. NEJHŮŘE JE NA TOM JOSEF KUBIŠ, VELMI ŠPATNÁ DOCHÁZKA NA TRÉNINKY V PRVNÍCH MĚSÍCÍCH ROKU 2012 A PASIVNÍ PŘÍSTUP K TĚM NĚKOLIKA ABSOLVOVANÝM TRÉNINKŮM BUDE TĚŽKÝM OŘÍŠKEM, KTERÝ JE TŘEBA ROZLOUSKNOUT V BEROUNĚ.

ročník 2002

TADY JE SITUACE NAPROSTO OBRÁCENÁ. PLAVCI TOHOTO ROČNÍKU BY SI MĚLI NA PÁR CENNÝCH KOVŮ V BEROUNĚ SÁHNOUT - JAK HONZA ČERNÝ, TAK JIRKA JELÍNEK A MARTIN PETRÁK MAJÍ PŘED SEBOU VÝZVU V PODOBĚ PŘEDNÍHO NALOSOVÁNÍ KRAJSKÉHO POHÁRU.
HODNĚ ŠPATNÁ JE SITUACE V KATEGORII ŽAČEK - LUCIE PROCHÁZKOVÁ, ADÉLA HAUEROVÁ I MICHAELA HRUŠKOVÁ TAKŘKA VE VŠECH DISCIPLÍNÁCH ZAUJÍMAJÍ UMÍSTĚNÍ NA SAMÉM ZÁVĚRU PŘIJATÝCH PLAVKYŇ... NEBO SE NA KRAJSKÝ POHÁR VŮBEC NEKVALIFIKOVALY A JSOU POUZE V POZICI NÁHRADNIC !!! VĚŘME, ŽE SE HOLKY PŘEKONAJÍ A TENTO NEPŘÍZNIVÝ STAV ZVRÁTÍ.

 

Závěrem těchto řádků - prosíme rodiče, kteří se nezúčastní školení plaveckých rozhodčích - aby nabídli dopravu do Berouna. DĚKUJEME. V Berouně je balkon, odkud lze závody sledovat.

 

PŘIJATÍ PLAVCI - STATISTIKA

PŘIJATÍ PLAVCI - PO ODDÍLECH

PŘIJATÍ PLAVCI - PO DISCIPLÍNÁCH